PortAventura inicia temporada amb l'objectiu de seguir augmentant visitants

 

PortAventura World ha obert portes aquest divendres a la temporada que commemora el 20è aniversari de l'arribada de Woody Woodpecker, el personatge que s'ha convertit en la mascota del parc temàtic. El resort espera superar els 5 milions de visitants després que l'any passat, l'obertura de Ferrari Land suposés un increment del 19% de persones, arribant als 4,7 milions de visitants. Destaca un increment del 21% del públic internacional, que ja suposa ja el 52% del total.

Aquesta temporada el Parc espera seguir aprofitant les sinèrgies que, asseguren des del resort, ha suposat l'obertura de Ferrari Land. En aquesta nova àrea és on precisament es concentra la principal inversió d'aquesta temporada, la nova zona infantil que obrirà portes el 20 d'abril amb 5 noves atraccions, entre les quals la versió infantil de l'accelerador vertical Red Force. Enguany també començarà la construcció de la nova Casa de Woody a l'àrea infantil de PortAventura i arribarà al Parc la saga cinemàtografica d'animació Tadeo Jones.

Aquest divendres els primers visitants de la temporada, cridats molts d'ells pels personatges famosos que s'hi han congregat, ja han pogut començar a gaudir del recinte. Aquest any PortAventura també estrenarà 3 nous espectacles a les àrees temàtiques de la Xina, el Far West i la Polinèsia.