Còctel solidari per l'Alzheimer a Salou

L'Hotel Olympus Palace de Salou, que acollirà una nova edició de còctel amb causa. Serà el dia 20 de setembre i aquesta vegada tindrà com a motiu la lluita contra l'Alzheimer que impulsa la Fundació Rosa Maria Vivar. Per a l'esdeveniment, que tindrà un cost de 50 euros i també s'hi podrà contribuir des de la fila 0, l'hotel comptarà amb diversos col·laboradors. A la cuina, per exemple, amb un xef local d'Estrella Michelin. 

Des de la fundació creuen que és una nova oportunitat per donar a conèixer la seva obra, i els fons recaptats aniran destinats a la tasca de recerca per prevenir l'Alzheimer.

Tot i que no hi ha registres de malalts d'Alzheimer, les estadístiques estimen que al Camp de Tarragona unes 7.000 persones pateixen la malaltia. I pel que fa al diagnòstic, cada vegada és en persones més joves: ara ja volten els 65 anys. Per això, la Fundació insisteix en la divulgació de les accions preventives, com ara la reserva cognitiva, que consisteix a fer treballar el cervell a totes les edats.