Les paraules del conseller Balcells sobre Hard Rock resonen al ple de Salou

El projecte del Hard Rock ha tornat a ser protagonista al ple de Salou, però no de la forma habitual. En aquesta ocasió, arribava al plenari municipal a través d'una moció presentada pel Partit Popular que demanava que l'Ajuntament salouenc recolzés el projecte. Aquesta vegada, però, la demanda no ha estat aprovada perquè el govern de Sumem per Salou, PSC i Esquerra Republicana, a més del regidor d'USAP, hi han votat en contra.

Pot semblar sorprenent; de fet, l'executiu hi continua donant suport. Això no ha canviat. En aquesta ocasió, però, el govern i el PP s'han enganxat pel rerefons de la moció. Els populars l'han presentat arrel de les declaracions del conseller de Salut de la Generalitat, Manel Balcells, quan ara fa tres setmanes va expressar públicament els seus dubtes sobre el Hard Rock.

En aquest sentit, el PP ha carregat contra el govern salouenc, en el qual hi ha Esquerra Republicana, el mateix partit de Balcells. De l'opinió de Balcells ràpidament se'n va desmarcar el govern català i el mateix executiu salouenc la va criticar durament. Per això, el govern municipal de Salou ha titllat d'extemporània i reiterativa la moció del PP.

ENFRONTAMENT ENTRE GOVERN I VOX

Tot plegat en un ple en què VOX ha presentat una moció per implementar múltiples mesures contra les ocupacions il·legals. Les propostes del partit d'extrema dreta han estat rebutjades des del govern justificant que no són competència de l'Ajuntament, sinó de la Generalitat i l'Estat. També han acusat VOX de demagògia.