Tranquil·litat en l'inici de temporada de la comissaria de platja de Salou

La Policia Local de Salou ja ha posat en marxa la comissaria de platja que s'habilita cada any al passeig Jaume I. Els agents han detectat que la temporada turística s'ha avançat i ja hi ha una bona afluència de visitants a la capital de la Costa Daurada.

Tot i aquesta arrancada, el cos policial no ha hagut d'afrontar grans problemes de seguretat i la feina que han dut a terme des de l'obertura ha estat eminentment assistencial i informativa.

Les bones previsions del sector turístic han propiciat que s'hagi optat per augmentar els efectius del reforç estiuenc de la Policia Local. En total, 22 agents que vetllaran per la seguretat a les platges seguint un model de proximitat.

Bicis policia local salou 2023

Una de les novetats d'enguany, és la incorporació de sis bicicletes elèctriques que ajudaran els policies a cobrir tot el litoral salouenc.

La comissaria de platja de Salou estarà en funcionament fins al 15 d'octubre, però no es descarta allargar el servei si fa falta. L'horari d'obertura és des de 10 del matí fins a les 8 del vespre i durant l'última setmana de juliol i el mes d'agost fins a les 9 de la nit.