Es manté la participació a Salou en uns comicis amb dotze candidatures

L'actual alcalde de Salou, Pere Granados ha exercit el seu dret a vot quan passaven pocs minuts de les 10 del matí acompanyat del seu fill i de membres de la candidatura de Sumem per Salou i el PSC. El batlle salouenc, que aspira a un cinquè mandat, ha fet una crida a la participació meditada.

Sebastià Domínguez, cap de llista d'Esquerra Republicana, ha votat a l'escola Salou. Són les seves primeres eleccions com a alcaldable i el repte és majúscul, superar els millors resultats històrics de la formació d'ara fa quatre anys.

Un dels altres candidats que s'estrena és Sergio Susín, que ha votat al pavelló del Cap Salou. El cap de llista de Ciutadans confia que el fet que els regidors s'hagin mantingut fidels al partit, sigui un factor diferencial.

Votacions eleccions municipals salou 1

Marc Montagut ha tornat a viure uns comicis com a alcaldable 20 anys després. El candidat de Sempre Salou ha votat acompanyat del seu fill i posa èmfasi en l'originalitat de la campanya que han dut a terme.

Martina Fourrier no ho ha tingut fàcil per trobar la seva mesa a l'escola de Santa Maria del Mar, ja que la disposició de les taules ha canviat força respecte als últims comicis. L'alcaldable de Junts per Salou valora tenir l'oportunitat de tornar a la política municipal.

El candidat del PP, Mario García, ha efectuat el seu vot a l'Escola Salou. Els populars encaren la nit electoral amb optimisme per millorar els resultats del 2019, els pitjors de la formació al municipi.

Durant el matí electoral els candidats han aprofitat per fer-se veure pels cinc punts de votació de la capital de la Costa Daurada i copsar l'ànim dels salouencs i salouenques.