Sumem per Salou fa bandera de la intermodalitat de la futura estació de tren

Un dels cavalls de batalla de Sumem per Salou és la mobilitat. És per això que es comprometen a convertir l'estació de rodalies en construcció en un eix intermodal que inclogui l'estació de busos, una parada del futur tramvia i connexió amb l'alta velocitat.

En aquest sentit, la candidatura de l'alcalde subratlla que hi ha predisposició per part de l'Estat per connectar Salou amb el corredor mediterrani. L'arribada de l'alta velocitat a Salou permetria explotar el potencial dels trens xàrter.

La cura del patrimoni natural és una de les altres facetes que posa en valor Sumem per Salou. La formació demana la confiança dels electors per seguir dedicant esforços, diuen, a aprofitar el potencial paisatgístic i natural del municipi. En aquest sentit, subratllen la feina duta a terme amb el camí de ronda com la gran aposta del mandat.

Cami ronda salou 2023

Sumem per Salou es compromet a completar el recorregut sencer del camí de ronda de cara a la tardor. Les actuacions implicaran construir un pas de 15 metres entre la Cala Morisca i el parc de les Ànimes i un segon d'uns 30 metres a la Penya Tallada. Als dos espais s'hi han d'instal·lar unes passarel·les de fusta que permetin el pas per sobre de les zones rocoses.