Presó provisional per al detingut pel tiroteig de Salou

El jutjat d’instrucció número 6 de Tarragona, en funcions de guàrdia, ha acordat presó provisional comunicada i sense fiança per al detingut en el tiroteig a Salou on van morir dues persones. La causa està oberta per dos delictes d’assassinat, un de dipòsit d’armes i municions de guerra, un de robatori i ús de vehicle i un de falsedat en document oficial.

El detingut ha passat aquest dissabte a disposició judicial enmig de fortes mesures de seguretat. La investigació continua oberta per què els Mossos d’Esquadra encara busquen dos homes més implicats en el tiroteig i que van fugir.

Recordem que la nit de dimecres, pels volts de la 11 de la nit, tres persones encaputxades van disparar contra les dues víctimes que es trobaven a l'interior d'un cotxe a la zona del Cap Salou.  Després de l’atac, els tres implicats van fugir amb cotxe fins a l’àrea de servei del Mèdol, on els Mossos d'Esquadra van detenir al jove de 24 anys que finalment ha entrat a presó.

Una de les hipòtesis que la Divisió d'Investigació Criminal té sobre la taula és que els tiradors formarien part del narcotràfic i el crim organitzat francès.