Salou FS - Monistrol (3-2)

Quarta victòria consecutiva del Salou Futbol Sala, que arribarà al decisiu partit de la setmana vinent davant les Corts amb confiança per intentar guanyar al líder de 3a Divisió, que una jornada més, tampoc ha fallat. Davant el Monistrol, un equip de la part baixa, però que ha millorat des de la primera volta, el conjunt de Manel Hidalgo ha fet un partit dels de picar pedra.

Els gols de Bryan Serrano i David Lozano han encarrilat el duel i Erick Vela, semblava que sentenciava quan faltaven només cinc minuts. El Monistrol no s'ha ensorrat i en porter jugador s'ha posat al partit en dos gols seguits de Francesc Rubio al 39'. De fet, els visitants han empatat a l'últim segon, però ja amb el cronòmetre a 0. Els tres punts permeten al Salou seguir a set punts de les Corts segon classificat en 47 punts. Els barcelonins són líders en 54.

El partit, per cert, ha estat més de deu minuts aturat al tram final del segon temps. Els àrbitres, lamentablement, han hagut de demanar la presència de la policia al pavelló per l'actitud d'un jugador que ha estat expulsat per protestar una falta i ha causat alguna destrossa als vestidors.