Hi ha temps per al Salou FS

Que el Salou FS perdi és notícia i que ho faci dues vegades consecutives, sorpresa. L'ensopegada per la mínima contra el Futsal Lleida pot entrar dins els paràmetres lògics de la Tercera Divisió perquè els del Segrià, a banda del líder Les Corts, són l'altre candidat per a l'ascens a la Segona B.

No va ser tan "normal" que els de Manel Hidalgo caiguessin a Linyola la jornada anterior. El cas és que la primera volta s'ha acomiadat amb mal peu, allunyant la primera posició a cinc punts, empatant ja amb els mateixos lleidatans. Queda mitja temporada, però cal reaccionar immediatament perquè el primer de la taula fallarà ben poc.

L'equip aplica l'autocrítica necessària hores després de l'1 a 2 davant la seva afició i que va produir-se enmig d'unes festes municipals que tampoc van ajudar a l'hora de generar el millor ambient possible a la grada.

Ara cal canviar el ritme de manera rotunda perquè, atenció, arriben cinc duels seguits al Milà; les modificacions de calendari pel tancament de la pista a principis de curs provoquen que el Salou FS competeixi a casa fins al 18 de març i justament davant Les Corts. Si a tocar de la primavera el campionat continua obert, serà perquè els locals han sortit reforçats dels 15 pròxims punts en disputa. Diumenge, els salouencs rebran un Andorra amb qui només van igualar en l'anada.