El Rally Catalunya-Costa Daurada troba lloc al Supercampionat d'Espanya

Al seu dia, abans de la celebració del Mundial, ja vam avançar a TAC12 que el Rally Catalunya-Costa Daurada tindria continuïtat aquest 2023 a través d'altres competicions de primera fila. I això acaba de confirmar-se oficialment. Salou acollirà la vuitena de les nou cites puntuables per al Supercampionat d'Espanya. Se celebrarà del 19 al 21 d'octubre amb Salou i PortAventura com a centre neuràlgic i amb una particularitat respecte a les últimes edicions: es durà a terme íntegrament sobre terra.

Del 2010 al 2019, el Rally Catalunya-Costa Daurada va ser mixt, però la Federació Internacional d'Automobilisme va obligar l'organització a fer-ho exclusivament sobre asfalt. Així que, a partir d'ara, caldrà dissenyar un rutòmetre absolutament inèdit.

El Supercampionat d'Espanya va crear-se quatre anys enrere i el ral·li salouenc no implementa cap calendari estatal des del 2020. La cita d'enguany, fora del Mundial pel sistema de rotacions existent, s'englobarà també dins el Campionat de Catalunya.