Salou mira enrere a través d'una exposició

'Gent d'arreu: Parroquians i estiuejants de Salou' ha obert portes al passadís del Teatre Auditori. Es tracta d'un recull de prop de 60 fotografies recuperades gràcies a la feina de l'Arxiu Municipal.

És la mostra fotogràfica anual de l'Arxiu i enguany s'ha volgut fugir dels entorns naturals i urbanístics que van protagonitzar les exposicions anteriors. Aquesta vegada, les persones són el centre de la mostra per tal de conèixer millor els orígens de la capital de la Costa Daurada que coneixem avui.

Salou expo arxiu 2023

Bona part del fons documental exposat prové de l'editorial Efadós, amb qui l'Arxiu va entrar en contacte fa uns anys arran de la publicació del llibre 'Salou desconegut'. També han estat indispensables les aportacions de famílies originàries del municipi, així com les dels primers estiuejants provinents de punts com Reus.

Des del consistori s'anima a la ciutadania a visitar l'exposició, ja que va en consonància a la feina de recuperació patrimonial que s'està duent a terme de fa anys. L'exposició 'Gent d'arreu: Parroquians i estiuejants de Salou' es podrà visitar fins al 6 de març.