CB Salou - Menorca (67-68)

El CB Salou frega la campanada contra el líder de la LEB Plata, però perd i torna a ocupar, virtualment una de les dues places de "play-out" per la permanència.  És cinquè per sota, però el quart, L'Horta Godella, arrossega un duel pendent i va vèncer al seu dia a Salou. Valuós nivell dels de Jesús Muñiz, això sí, sense premi final contra un Menorca que només ha caigut davant conjunts de la part capdavantera. 

De principi a final, moltíssima igualtat en cadascun dels quatre quarts com si realment no existís cap mena de diferència de nivell entre les plantilles. I això és gairebé sorprenent perquè els balears compten, fins i tot, amb efectius internacionals de primera fila. 

Xavi Hernández i Adrià Aragonès han liderat l'atac dels locals amb 15 i 12 punts, respectivament. Per l'altre cantó, Ignacio Andrés Arroyo ha marxat fins als 20 punts. Amb sis victòries i 11 derrotes, es tracta de la represa d'una LEB Plata que va aturar-se la setmana anterior i que seguirà diumenge que ve (18.15 hores) davant l'Alginet, el penúltim. Serà el setè dels vuit partits seguits dels salouencs davant la seva afició.

Parcials: 19-17, 16-15, 17-20 i 15-16. 

Estadística del partit: 

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272799