Tot a punt per a la Festa Major d'hivern de Salou

A Salou hi ha ganes de festa. Després de dos anys que la Festa Major d'hivern es veiés afectada per la pandèmia s'ha preparat un programa d'actes especial amb una setantena de propostes.

Totes les mirades estan posades al dia 4 de febrer, quan el Cos Blanc tornarà a omplir la capital de la Costa Daurada de confeti i música amb més de 25 colles.

Més enllà de l'acte central de la festa, es passa d'un a tres concerts, els de La Pegatina, La Casa Azul i Emlan. A més, s'amplia l'envelat perquè hi puguin entrar gairebé 1.000 persones més que de costum.

La desfilada del Cós Blanc es podrà seguir a TAC12 la tarda del dia 4 de febrer. A la rua del matí, es desenvoluparà el concurs a la millor disfressa, la millor carretel·la i la millor comparsa. Així mateix, la gran festa del Cós Blanc Xic'S es farà el divendres, 3 de febrer a l'envelat.

Morena Salou

Pel que fa a la cultura popular, la cercavila del seguici i els versots dels Diables de Salou seran aquest dissabte i la 36a Trobada de Gegants se celebrarà l'endemà, després de la 28a Pedalada Popular.

Dijous al vespre la humorista i presentadora Eva Soriano serà l'encarregada de donar el tret de sortida oficial a la festa amb el pregó, que també servirà per presentar les pubilles i l'hereu.

En finalitzar l'acte, s'encendrà la traca d'inici de Festa Major, davant del TAS. Tot plegat acabarà el 6 de febrer amb el correfoc i el castell de focs de fi de festa.