Salou adjudica el nou supermercat del Mercat a Mercadona amb polèmica

Mercadona construirà el nou supermercat que s'ha d'aixecar de manera adjacent al mercat municipal. S'ha aprovat amb els vots favorables de l'equip de govern i amb fortes crtítiques de l'oposició a la manera d'afrontar el projecte

Aquesta ha estat la imatge prèvia al ple ordinari del mes de febrer de Salou, la de tots els grups de l'oposició entrant a registre una petició per a que l'equip de govern retirés el punt de l'ordre del dia en que s'adjudicava a Mercadona la concessió del supermercat que s'ha de construir al solar adjacent al Mercat Municipal.

Una petició que no ha tingut recorregut, ja que l'adjudicació s'ha acabat duent a terme amb els vots favorables de l'equip de govern. Des de l'oposició han criticat la manca de diàleg del govern amb els paradistes respecte a un projecte de reforma de l'equipament que encara no es coneix i han recordat al govern el contenciós administratiu presentat per alguns dels paradistes contra el concurs d'adjudicació, i les possibles repercussions que aquest podria tenir en forma d'indemnitzacions.

Unes possibles repercussions que no s'esperen des de l'equip de govern, ja que es defensa que l'adjudicació duta a terme aquest dimecres compta amb tots els informes favorables per part dels tècnics municipals.

Des del govern a més s'ha anunciat que la setmana vinent es podrà conèixer el projecte de remodelació del Mercat i els terminis previstos per a la seva realització.Un ple salouenc que també ha mostrat el seu suport al model d'immersió lingüística a l'escola catalana mitjançant una moció que només ha rebut els vots contraris de Ciutadans i el Partit Popular