CB Salou - Huesca (60-67)

El CB Salou veu com s'escapa un rival per la permanència a la LEB Plata dues victòries per sobre i continua a una de distància de la zona de permanència. La manca d'encert passa factura a l'equip local, encara sense Dejan Bjelic.

En un duel marcat per les imprecisions ofensives per part de tots dos equips, els de Jesús Muñiz van anar principalment a remolc des del segon període i quan el Huesca va assumir avantatges màxims de nou punts. Tot plegat després d'uns 10 minuts d'arrencada en què els locals van situar-se lleugerament per davant, sense distanciar-se de manera substancial. 

No va ser el dia de cap dels puntals ofensius de l'equip tot i que els aragonesos, arran de les baixes, van competir amb tan sols vuit efectius. Un d'ells, Lafuente, no va rebre cap descans en tot el duel. El màxim anotador dels del Tarragonès va ser CJ Barksdale (19 punts). El rebot en general, però, va ser per al Huesca: 43 captures per 25 del CB Salou: Bjelic continua al seu país per problemes amb el visat i es desconeix si podrà jugar diumenge contra el Gran Canària, també al Milà (20 hores).

La zona de tres va situar els blaus amb esperances de remuntada a les acaballes, però va ser un mirall sense continuïtat els darrers instants, amb el merescut triomf del Huesca. Així. el CB Salou torna a les places de descens (4-11) i tant la salvació com el "play-out" se situen en els cinc triomfs. El d'aquest cap de setmana serà el quart dels vuit partits consecutius dels de la capital de la Costa Daurada davant la seva afició. 

Parcials: 13-11,  16-25, 15-12 i 16-19.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272776