Ningú ha treballat el Nadal millor que el Salou FS

Si el 2023 arrenca tan solvent com el 2022, el Salou complirà, com a mínim, durant unes quantes setmanes més. L'any passat, la represa lliguera va coincidir amb quatre victòries consecutives dels del Tarragonès, que consideren imprescindible el dia a dia d'entrenaments com a factor diferencial respecte a la majoria d'equips de la categoria: és la manera de minimitzar possibles riscos contra oponents teòricament inferiors i en dies en què es guanyen i, sobretot, es perden les temporades. Un exemple és el d'aquest cap de setmana amb l'Espanyol. Ara per ara, Les Corts pujaria a la Segona B amb 30 punts i el Salou en té 28.

Sota el paraigua del Jesús-Maria Sant Gervasi, la Societat Deportiva Espanyol és l'intent de recuperar de mode no oficial les antigues seccions del Reial Club Deportiu Espanyol. Els locals són quarts per sota i no guanyen des del novembre. Els salouencs tan sols han perdut una vegada.

L'Espanyol-Salou Futbol Sala es jugarà dissabte a les 18 hores amb l'absència per lesió d'Emilio. Es tracta de la jornada prèvia al derbi de la setmana que ve contra l'Alforja i al pavelló del Milà.