Bàsquet a Salou

Aquella tarda vespre primaveral que vam narrar a TAC12 el passi del Club Bàsquet Salou a la fase d'ascens no podíem imaginar pas que ens quedaríem sense competició durant mes de mig any. El filial del Girona va ser l'últim oponent que va trepitjar el pavelló del Milà fins ara.

L'aturada posterior al curs i l'accidental pels desperfectes al parquet s'acaben i aquesta és la millor notícia possible per a un equip que va sobreviure a la travessa pel desert de la LEB Plata durant set jornades. És l'hora de gaudir de la flamant categoria, del curs del debut local.

Els de Jesús Muñiz signen dues victòries i cinc derrotes, però, exceptuant un sol desplaçament, sempre han disposat d'opcions fermes de triomf. Això significa que l'adaptació a la lliga és bona, també que no s'és tan regular com caldria ser.

El de diumenge contra el Sant Antoni, de les Illes Balears, serà el primer dels 13 partits de LEB Plata que es jugaran a Salou; fora de casa només en queden sis. Si no hi ha sorpreses d'última hora, el vestidor arribarà al complet i amb els acabats d'incorporar en millor forma que la setmana passada durant la derrota a Cartagena.