El rival en millor forma de la Plata

La LEB Plata trepitjarà per primera vegada la capital de la Costa Daurada perquè cap dels set partits previs ha pogut jugar-se aquí arran de la substitució inevitable del parquet. I l'exigència de l'obstacle inicial serà de màxims, ja que entre Sant Antoni i Club Bàsquet Salou hi ha tres victòries de distància.

El debut al pavelló del Tarragonès és una alegria que s'ha fet esperar i que ha d'atreure no tan sols aficionats del municipi sinó de la resta del territori. Aquesta és la intenció de jugadors, entrenadors i directiva: que Salou sigui des d'ara el gran aparador del bàsquet tarragoní.

Els locals són penúltims amb dos triomfs. Per la seva banda, el Sant Antoni encadena cinc victòries i no perd des del 12 d'octubre, a Menorca, en la jornada 2. Curiosament, va arrencar la campanya punxant dos cops perquè també ho va fer contra el Benicarló. Des d'aleshores, són l'equip més solvent de tota la Plata.

El favoritisme serà per als balears, però el Salou s'aferrarà a la millora física de la plantilla, que podria arribar al complet de cara al partit d'aquest diumenge a les 18.15 hores.