Una lliga molt més oberta que l'anterior

No és nou que el Salou Futbol Sala sigui la gran alternativa de la Tercera Divisió perquè és just el que va succeir la campanya anterior; ara bé, aquell cop, el Penya Esplugues va mostrar-se intractable, impossibilitant qualsevol canvi de rumb a la recerca de l'única plaça d'ascens a la Segona B.

Ara tot és més incert o això considera l'equip de la capital de la Costa Daurada. Entre Les Corts i el Salou hi ha dos punts i, tot seguit, hi ha el Futsal Lleida, a tan sols un. Queda tanta competició que els ensurts, fruits de la igualtat entre els millors, seran inevitables.

El Molins 99 no té terme mitjà aquest curs i passa de victòries contundents com la de la setmana passada a una ratxa de quatre derrotes consecutives. Això el situa vuit punts per sota dels de Manel Hidalgo i sense cap empat: o perd o guanya.

Els salouencs s'han emportat els darrers quatre compromisos i no cauen des del 23 d'octubre. Santpedor i Esparreguera seran els dos posteriors oponents i últims abans de l'aturada nadalenca. El partit contra el Molins 99 es jugarà a domicili aquest dissabte des de les 18.30 hores i amb les úniques baixes visitants d'Emilio i Dani.