El CB Salou es classifica per a la fase final de la Lliga Catalana LEB Plata

Debut perfecte dels salouencs, que van estrenar el curs amb triomf  a l'Hospitalet (60-67) tot i les baixes constants durant l'estiu que han impedit jugar amistosos. Ara l'equip disputarà a Mollet la Final a Quatre de la competició.

La capacitat exagerada del Club Bàsquet Salou de sobreposar-se a les adversitats, no només per les baixes, sinó perquè la setmana va acabar sense treball al pavelló municipal pels aiguats que han destrossat el parquet i que deixen la plantilla sense lloc on exercitar-se.

El debut del primer projecte a LEB Plata es filtra mitjançant la Lliga Catalana i on els de Jesús Muñiz van ser millors que un habitual de la categoria, també acabat d'ascendir, L'Hospitalet. Els salouencs van anar gairebé sempre per darrere durant tota la primera part, però van marcar el ritme de l'electrònic, també, des de poc més enllà de la represa.

Sense Ronnie i Adrià Aragonès, la manca de minuts de joc i fins i tot de sessions de feina no va passar factura a un equip permanentment generós en l'esforç i amb Justinas Olechnavicius, autor de 25 punts, com a màxim anotador.

La 'Final Four' de la Lliga Catalana LEB Plata aplegarà el CB Salou amb el conjunt local, el Prat i el Cornellà. Justament aquest últim serà l'oponent dels de la capital de la Costa Daurada, dissabte a les 17 hores. Diumenge a la tarda, final de consolació i duel pel títol.

Parcials: 16-12, 14-14, 12-22 i 18-19.

Estadística del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadistiques/2022/63304995a9a1f903284266f9