El CB Salou s'inspira en l'NBA i oferirà partits a peu de pista

Veure els partits del CB Salou a poca distància dels jugadors serà possible de cara a aquesta temporada. I és que els grocs han creat un abonament VIP per gaudir tots els partits del curs des de peu de pista, al més pur estil NBA.

Aquest abonament VIP costa 200 euros l'any i és una de les modalitats d'afiliació que contempla la campanya d'abonaments que ha engegat el CB Salou coincidint amb l'ascens a LEB Plata. L'objectiu és arribar als 300 o 400 socis.

L'abonament general tindrà un preu de 40 euros anuals, mentre que els joves de 12 a 16 anys només en pagaran 20. Es tracta de preus populars i assequibles si es té en compte que l'aficionat que no sigui soci haurà de pagar 5 euros per partit i 100 si vol seure a la fila zero.

CB Salou entrenament agost 2022

La campanya d'abonaments del CB Salou ja ha començat i continuarà oberta durant la temporada. Els socis tindran descomptes a l'hora d'adquirir productes o serveis dels patrocinadors.

D'altra banda, des del club s'anima a tothom a vestir la samarreta de suport als de Jesús Muñiz que es podrà comprar per 10 euros al web que està ultimant l'entitat.