Els carrers de Salou s'omplen per veure la processó de la Mare de Déu

A Salou aquest dilluns va arribar el dia gran i culminant de les Nits Daurades. Va ser l'instant per rendir tots els honors a la Mare de Déu. Els actes solemnes es van iniciar a l'Església de Santa Maria del Mar amb la missa que va precedir la processó.

Enguany, es va estrenar una nova imatge de la Mare de Déu, ja que l'anterior va resultar accidentada en la sortida del 2019. La verge va sortir del temple passades les 9 del vespre portada a espatlles pels membres de la Confraria de Pescadors i va recórrer el Passeig Miramar sota l'atenta mirada de població local i molts turistes que omplien els carrers de la capital de la Costa Daurada.

Amb l'acompanyament de la banda musical i les torxes, la processó va arribar fins a l'Espigó del Moll on es va fer el trasllat de la Mare de Déu a l'interior d'una barca per iniciar el recorregut marítim amb l'impuls dels rems dels pescadors. Després, a les 11 de la nit, des del passeig Jaume I es va poder contemplar el castell de focs que va tancar la festa major d'estiu.