Tret d'inici de les Nits Daurades amb el pregó de López Pulido

El lligam entre Irlanda i Salou va ser el fil conductor del pregó de les Nits Daurades d'aquest 2022, celebrat al Xalet Torremar, seu del Patronat Municipal de Turisme. Un parlament que va anar a càrrec de Rubén López Pulido; tot i ser nascut a Aranjuez, el pregoner d'enguany té una estreta relació amb Salou, ja que és el director general de l’Oficina de Turisme d'Espanya a Dublín.

El mercat irlandès és fonamental a la capital de la Costa Daurada. Si ja ho era abans de la pandèmia, encara més: segons López Pulido, a Salou ara arriben més irlandesos que abans de l'inici de la covid. El pregoner va celebrar la calidesa dels locals a l'hora de rebre els visitants, que se suma al bon temps. Per aquests i molts altres motius, l'irlandès aposta per la Costa Daurada quan ha de sortir de casa seva.

L'acte institucional també va comptar amb l'entrega d’una placa commemorativa i un obsequi al pregoner. El Xalet Torremar va viure, doncs, un dels actes que dona sentit a les Nits Daurades de Salou. El pregó, per cert, va estar marcat per la xiulada a l'alcalde per part de l'Associació de Veïns de Barenys.

Per rematar el pregó, Rubén López Pulido i Pere Granados es van desplaçar a la balconada principal de l'Oficina de Turisme per encendre la traca, que es va disparar des de la platja de Llevant, amb el passeig de Jaume I ple de gom a gom.