L'oci nocturn salouenc reforça la seguretat per les punxades

Tot i tenir més feina que mai, l'oci nocturn encara arrossega els efectes de la COVID. Les patronals del sector vinculen l'origen de l'auge de les submissions químiques a les festes il·legals sense seguretat que se celebraven durant la pandèmia.

Els Mossos ja han redactat una vintena d'atestats a tota Catalunya per casos de submissió química per punxada i una de les denúncies ha estat la d'una noia a Salou.

És per això que les discoteques i bars musicals de la capital de la Costa Daurada han començat a implantar les mesures de seguretat addicionals que demanen les patronals.

Control discoteca salou 2022

Els locals d'oci nocturn de Salou, alerten que els controls no són infal·libles. Reclamen una coordinació amb la Policia Local i Mossos d'Esquadra per reforçar la vigilància a les portes o, fins i tot, introduir agents de paisà a dins els establiments.

Des de les patronals es fa una crida a la calma i a la prudència. També manifesten que els locals d'oci nocturn són espais segurs i que dels casos que s'estan investigant cap a derivat en cap delicte contra la llibertat sexual.