El debutant Volei Salou pot pujar a Primera Catalana

Per garantir que el Volei Salou jugui a Primera Catalana cal superar tres eliminatòries en dia i mig. Però, succeeixi o no, la campanya de la recuperació del projecte ja pot considerar-se positiva. Desaparegut fa prop de mitja dècada, el sènior salouenc ha revifat aquest curs per donar cabuda a efectius que havien marxat a clubs d'altres municipis o que actualment militen a la base.

La mitjana d'edat és lleugerament superior als 20 anys i alguns d'ells són menors. El fet de classificar-se per a la fase d'ascens de Barberà del Vallès ja és un premi, que podria arrodonir-se pujant.

Angel Marcos va jugar i entrenar amb la Universitat d'Oviedo de Superlliga i ara s'il·lusiona amb els de la capital de la Costa Daurada, que compten amb grups de categoria cadet i juvenil, a banda de l'organigrama femení. Els quarts de final del play-off se celebraran aquest dissabte i contra el Vikings del Prat, a les 15.30 hores. El triomf permetria disputar les semifinals davant el filial del Llars Mundet, de Primera Catalana, l'endemà (9.30 hores).

Si se supera també aquesta ronda, la final arribaria el mateix diumenge a les 13.30 hores. Marc Riverola, també segon entrenador de la plantilla, serà l'única absència per lesió a pista del Volei Salou.

Sobre el paper, només el campió té assegurat l'ascens i a l'espera de vacants en funció de quins conjunts catalans de superior categoria pugen i baixen.