Salou FS - Alforja (3-3)

Ruben Castaño s'acomiada del Salou FS amb un gol que permet l'equip de Manel Hidalgo esgarrapar l'empat en el derbi territorial de la Tercera Divisió. Partit emocionant per la igualtat i per l'adéu d'un clàssic de l'equip local, crescut des del planter i que marxa després de set anys per motius laborals. 

La diana del fins ara dorsal número 10 dels de la capital de la Costa Daurada ha complementat les de David Lozano i Jordi Poqueras, suficients per evitar que els tres punts marxessin cap al Baix Camp i contra un Alforja que ha disposat d'opcions de victòria fins al final. El grau de coneixement entre les dues plantilles és absolut i això incrementa la rivalitat, tot i que guanyar o perdre no hauria canviat excessivament el panorama classificatori.

Queden dos partits de campanya i el Salou FS és segon a tres punts del Penya Esplugues, que encara ha de completar la jornada d'aquest cap de setmana. Així, l'opció d'ascens, remota, pot allunyar-se de manera insalvable matemàticament parlant. Els saluencs són segons i l'Alforja ocupa la quarta plaça 12 punts per sota. 

L'últim desplaçament del Salou FS es produirà dissabte (18 hores) i a la pista del Linyola abans d'acomiadar el curs a casa contra l'Olímpic Floresta, el 29 de maig. 

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2022/futbol-sala/tercera-divisio-nacional-futbol-sala/grup-2/bsn/salou-fs-a/bsn/tecnovit-alforja-fs-a