Enorme temporada, dolorós final

 El CB Salou continuarà a l'EBA la campanya vinent. Un mal segon quart davant Uros de Rivas condemna l'equip (74-59), a les portes de disputar la repesca de diumenge i després de signar un curs sense precedents a l'entitat..

El cansament per l'esforç de dijous i divendres ha passat factura tot i que avui, més que mai, els de Jesús Muñiz depenien d'ells mateixos per allargar el somni almenys un dia més.

Davant hi havia l'Uros de Rivas, ja sense opcions virtuals de pujar perquè va perdre anteriorment davant UPB Gandia i Baskonia. Així, el CB Salou s'assegurava la segona plaça en el pitjor dels casos i requeria una combinació molt poc probable per ascendir aquest mateix dissabte. Finalment, ni una cosa ni l'altra perquè l'inici de partit ha estat dolent, molt dolent; i els 10 minuts previs al descans, severs amb un parcial en contra de 36-10.

Les cames pesaven i la ment també en una setmana complexa per l'absència puntual de Gerard Santiago ahir i de Larry Ewulu, avui. A banda, diversos efectius han competit amb molèsties físiques i Adrià Baiget no ha pogut desplaçar-se a Gandia amb la resta de companys.

Quan semblava que l'Uros de Rivas, alliberat de tensió i comodíssim en defensa tenia el duel llegat s'ha produït la reacció salouenca per reduir l'avantatge fins als 10 punts: l'esperança no ha tingut continuïtat en el temps i el desencert des de la línia de tres d'un CB Salou ja sense marge per a l'error ha fet inviable el miracle. 

És així el comiat de la campanya basquetbolística dels conjunts del territori i en la primera d'ells amb el CB Salou a l'última ronda per ascendir. Des d'ara, temps per a la reflexió, l'anàlisi i la planificació de la temporada vinent. 

Parcials: 12-14, 36-10, 13-15 i 13-20. 

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2268579