CB Salou - Baskonia (79-76)

Apoteòsic final del CB Salou que hem narrat en directe a TAC12. Recupera aquí el partit íntegre de la jornada 2 de la fase d'ascens en què un triple d'Adrià Aragonès ha certificat el triomf dels de Jesús Muñiz.

Amb el temps pràcticament exhaurit, el Baskonia ha fregat la recuperació de pilota en un atac irregular dels salouencs i que ha acabat de la millor manera possible, amb la cistella del jove exterior dels de la capital de la Costa Daura pràcticament des del mig de la pista.

Un desenllaç tan inesperat com merescut perquè els avui de groc han sigut superiors al filial de l'equip d'ACB amb avantatges de fins a 11 punts.

No ha sigut possible, però, trencar el partit en cap moment tot i que diversos efectius, especialment Artur Alaminos (20 punts), han millorat les seves prestacions respecte a la derrota contra l'Units pel Bàsquet Gandia. 

L'anècdota de la tarda, l'endarreriment de mitja hora perquè el Baskonia no disposava d'una segona equipació. La coincidència cromàtica ha provocat que membres de l'expedició de Salou hagin marxat cap a l'hotel per recuperar la vestimenta groga que s'havien deixat a l'hotel.

Amb un triomf i una derrota, els de Jesús Muñiz depenen d'ells mateixos per, com a mínim disputar la final de diumenge entre els subcampions dels dos subgrups de Gandia. El campió és qui pujarà directament aquest mateix dissabte. Així, des de les 17 hores narrarem de nou el tercer partit del CB Salou, ara contra l'Uros de Rivas. 

Parcials: 21-24, 18-8, 23-25 i 17-19. 

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2268577