L'últim partit de Rubén Castaño amb el Salou FS

Duel especial contra l'Alforja perquè és un derbi (diumenge, 12 hores) i perquè suposarà el comiat d'un dels jugadors emblemàtics de la plantilla salouenca. Present durant molts dels anys més intensos de la història del Salou Futbol Sala,

Rubén Castaño s'acomiadarà de l'entitat aquest cap de setmana perquè dilluns mateix es desplaçarà a Ludwigshafen, on treballarà d'operador de planta química. Fa temps que es forma i aprèn l'idioma per buscar una nova oportunitat laboral i després de treballar també al seu dia a la indústria tarragonina.

I ha arribat el moment de viatjar cap al centre d'Europa, Alemanya, on hi serà durant mes i mig per, si tot va bé, establir-se definitivament des de l'agost. Té 26 anys i no descarta en absolut tornar algun dia a l'equip, però és l'hora de l'adéu d'una etapa iniciada el 2014.

Acabat de baixar de la Segona B i encara amb opcions matemàtiques de tornar-hi, tot i que quatre punts el separen del líder de la taula, el Salou FS ha fregat l'excel·lent.  L'instant més especial va viure's a Copa Catalunya i a un sol penal d'accedir a la fase final.

Castaño se'n va satisfet i orgullós, i ho farà el millor dia, en l'únic enfrontament territorial possible de la categoria.