El pregó de l'humorista Javi Sancho obre la Festa Major de Salou

Salou va encetar aquest dijous la seva Festa Major amb un pregó ple d'humor i referències a l'actualitat salouenca per part de l'humorista Javi Sancho, que va explicar com es viu Salou des del punt de vista d'un tarragoní.

D'aquesta manera, parodiant la desafortunada actuació de l'any passat d'Enrique San Francisco, va començar el pregó de la festa major de Salou d'enguany l'humorista tarragoní Javi Sancho, que va ser l'encarregat de donar el tret de sortida a 11 dies amb una vuitantena d'actes programats.

Sancho va oferir un monòleg ple de referències tant a temes d'actualitat de Salou, com la peatonalització del carrer Carles Bohigas, la decoració nadalenca del municipi o el SalouFest. Per damunt de tot, l'experiència en primera persona a Salou d'un tarragoní al llarg de la seva vida, duta a terme per un Javi Sancho que debutava en això de fer pregons.

Un cop finalitzat el pregó i com és tradicional, Sancho va ser l'encarregat d'encendre la traca d'inici de festes a l'exterior del Teatre Auditori Salouenc.Abans va ser el torn per la proclamació de les noves pubilles i hereu del municipi per a  aquest 2018 i el comiat de les que ho han estat durant el 2017.