El CB Salou no vol frenar contra el Barberà i a TAC12

El següent duel de Lliga EBA dels de la capital de la capital de la Costa Daurada podrà seguir-se en directe i a la Televisió Pública del Camp de Tarragona. L'equip de Jesús Muñiz vol sumar la cinquena victòria seguida contra un cuer que ja va sorprendre al Valls la setmana anterior.

No perdre a casa allò que va guanyar-se com a visitant. O no desfer davant l'últim de la Lliga EBA l'aconseguit contra el primer. Del vinculat del Saragossa d'ACB al Barberà hi ha set victòries de distància, però això no significa que avançar aquesta jornada sigui bufar i fer ampolles.

El CB Salou ja va patir en l'anada per imposar-se a un Barberà evolucionat gràcies al triomf contra el CB Valls de fa tan sols uns dies. Són cinc resultats satisfactoris consecutius dels salouencs, els tres darrers contra els tres líders de la classificació. Un bon auguri, però no pas una garantia de res.

La COVID també ha fet acte de presència durant la setmana i entre la plantilla d'un Salou que arrossega, paral·lelament, el dubte per molèsties musculars d'Adrià Baiget, que ja no va poder competir contra El Olivar. L'àmplia distància existent entre els millors i el Salou a la taula gairebé ha desaparegut: ara tan sols és d'un partit quan queda pràcticament tota la segona volta per celebrar-se

El CB Salou-Barberà començarà aquest diumenge 18 hores  i en directe a TAC12 a través de l'En Joc, programa de la Xarxa de Comunicació Local, i amb les habituals veus de l''esport a la Televisió Pública del Camp de Tarragona.