Els enderrocs per la canalització de Barenys començaran la setmana vinent

La setmana vinent començaran a enderrocar els edificis afectats pel projecte de canalització del Barranc de Barenys de Salou. Ho ha anunciat aquest divendres l’alcalde en el ple monogràfic de balanç del 2021. Els primers treballs per acabar amb les inunadacions al barri de la Salut. 

Aquest ha estat un dels punts forts del balanç del 2021 que ha fet aquest divendres el govern de Salou en un ple monogràfic per repassar el darrer exercici. A més d’això, l'alcalde ha destacat els passos endavant de la ciutat.

Entre altres, ha celebrat la remodelació del primer tram del carrer Carles Buïgas, també les darreres actuacions del Camí de Ronda i, sobretot, ha tret pit dels 6 milions d’euros que Salou rebrà dels Next Generation.

L'oposició critica la falta de projecte del govern

Mentrestant, l’oposició suspèn l’avaluació del govern. Acusen l’alcalde d’actuar de cara a la galeria sense un projecte de ciutat. També li han anomenat una sèrie de promeses que no s’han complert, com la comissaria policial al carrer Carles Buïgas.

Des del govern es defensa que sí que s’ha avançat i que aquest 2022 hi haurà obres importants. A més, neguen que no tinguin un projecte per al futur de Salou. Mirant endavant, Granados també pronostica una temporada turística millor que la del 2019, si la pandèmia ho permet.