Salou es queda sense Cós Blanc, però tindrà Festa Major

Haurem d'esperar fins al 2023 per tornar a veure el carrer Ciutat de Reus de Salou ple de carrosses i confeti. El Cós Blanc es cancel·la, tal com va passar l'any passat, arran de la situació pandèmica. 

Els grups que participen en la Festa Major d'hivern van votar a favor d'aquesta mesura en una reunió aquest dimarts amb l'alcalde, Pere Granados. També van acordar anul·lar la desfilada matinal de carrosses.

La prohibició de llençar confeti i l'anunci previ de les escoles salouenques de no participar en el Cós Blanc van propiciar la decisió de les colles. Unes agrupacions que descartaven l'ajornament de la festa, per tal de centrar-se en la preparació del Cós Blanc del 2023.

Festa major salou 2022

Tot i aquesta cancel·lació, Salou sí que tindrà Festa Major d'hivern. Des de la regidoria de Cultura s'està confeccionant un programa d'actes concentrat en una sola setmana.

Es donarà a conèixer durant els pròxims dies, però de moment se sap que tindrà cercavila, correfocs i actes familiars a l'aire lliure o al Teatre Auditori. Per contra, es descarta la possibilitat de muntar l'embalat del passeig 30 d'Octubre on es duien a terme els balls de tarda i de nit.