Salou FS - Sant Sadurní (5-2)

El Salou FS acomiada l'any amb un triomf convincent i suma ja dos mesos sense conèixer la derrota a la Tercera Divisió.

La llarga aturada pel descans del pont d'inicis de desembre i el posterior ajornament del compromís a Esparreguera no ha disminuït les prestacions de l'equip, amo i senyor del duel contra un Sant Sadurní que ha anat sempre a remolc.

Els salouencs han arribat al descans amb avantatge de 2-0, el primer d'ells, des del punt de penal. Amb el tercer de la jornada, ja durant la segona part, el partit ha quedat gairebé enllestit, tot i que els visitants han reduït diferències. El quart i cinquè dels de Manel Hidalgo ha ratificat, però, la victòria d'un diumenge transcorregut al pavelló Ponent i que s'ha tancat amb el segon de l'equip barceloní.

22 punts en 9 jornades és el balanç dels de la capital de la Costa Daurada, que es mantenen entre els millors de la categoria i que obriran el 2022 el 15 de gener i a la pista del Solsona.