El CB Salou - CBT, diumenge i en directe a TAC12

Penúltim derbi de la Lliga EBA de bàsquet aquest 2021 amb el dul entre uns locals reviscolats i els visitants, líders en solitari. Avui hem aplegat tots dos entrenadors abans d'un CB Salou-CBT que explicarem a la tele diumenge.

L'últim cop que van trobar-se en partit de Lliga EBA al pavelló Salou Centre va ser el gener del 2019 i amb victòria local. Jesús Muñiz i Berni Álvarez van competir a categories diferents l'any passat, mentre que el derbi del 2020 va cancel·lar-se per culpa de la pandèmia. Clàssic d'íntims el de CB Salou i CBT perquè la majoria de jugadors dels de la capital de la Costa Daurada van vestir al seu dia, també, la samarreta blava. Respecte i admiració a la pista i a les banquetes.

derbi 7 desembre

El CBT només ha perdut un cop de nou possibles, però va ser a domicili. El CB Salou signa un balanç més "terrenal" (5-4), tot i que dos triomfs seguits han alleugerit el grau de preocupació en l'irregular tram inicial de campanya. L'últim duel entre tots dos va disputar-se a la Lliga Catalana, a la tardor, amb victòria salouenca al Serrallo.  En qualsevol cas, un clàssic no entén gaire d'estadístiques

És el primer cop que es veu la nova samarreta del CB Salou, encara sense els patrocinadors, que arribaran a temps al cap de setmana. Divendres completarem la prèvia tècnica d'un CB Salou-CBT que narrarem a TAC12 i per a la resta de televisions de la Xarxa de Comunicació Local, diumenge des de les 18 hores. No serà l'últim derbi del 2021 perquè la setmana vinent, el 19 de desembre, explicarem també el CB Valls-CB Salou.