El Salou FS signa la millor ratxa en 2 anys

13 punts dels últims 15 possibles són els registres del Salou FS les darreres cinc jornades de Tercera Divisió. Per ubicar una ratxa superior cal remuntar-se a finals del 2019 i principis del 2020, encara a la Segona B, i amb set enfrontaments consecutius sense perdre poc abans de l'aturada per la pandèmia.

I si no fos per la derrota per la mínima a casa i contra el Santpedor, diríem que els salouencs tampoc saben què és caure aquest curs. I és encara aviat per considerar que l'equip ha arribat al seu sostre competitiu quan tan sols fa uns mesos que va engegar a una nova categoria, amb canvi a la banqueta i amb moviments destacats al vestidor.

Resten dues jornades prèvies al Nadal, una d'elles a casa i on el Salou FS ha de fer-se fort si vol mantenir el ritme de la part capdavantera de la taula, ara liderada pel gran favorit, el Penya Esplugues. Sembla complicat optar a una plaça de possible ascens, però viable conservar vives les opcions fins al darrer tram de la temporada. I s'està treballant tan a gust que el descans d'aquest cap de setmana molesta.

El següent compromís dels de la capital de la Costa Daurada es produirà l'11 de desembre i a Esparreguera. L'últim de l'any, el 19 de desembre, com a locals i davant el Sant Sadurní.