Salou aprova, sense ERC, una moció de suport a Hard Rock

Salou reclama que es deixi d'utilitzar la partida de Hard Rock per negociar els pressupostos de la Generalitat. El ple d'aquest dimecres ha aprovat una moció defensant que el projecte ha de tirar endavant. Hi han donat suport tots els grups, excepte Esquerra Republicana que se n'ha desmarcat.

Els republicans insisteixen que no s'hi han de dedicar recursos públics i consideren que la moció està plena de retrets contra el Govern català. 

Esquerra vota en contra de la moció

web Salou Hard Rock

La moció que proposava el Partit Popular, finalment, ha arribat al ple de la mà de tots els partits que l'han aprovada. Els grups han estat crítics amb les negociacions pels pressupostos de la Generalitat. Les qualifiquen de mercadeig i lamenten que Hard Rock hagi estat moneda de canvi en les converses amb la CUP i ara estan a l'expectativa de com es resol el pacte amb els Comuns.

Tot i les diferències, tots els grups municipals han defensat que la inversió és important per al desenvolupament econòmic del territori i que ha de tirar endavant. 

Esquerra Republicana ha votat en contra de la moció, bàsicament, per dos motius. Perquè considera que el text es dedica a criticar el govern català i perquè mantenen que el futur complex d'oci no ha de comprometre cap euro públic. 

La resta de formacions han aclarit que també esperen que no s'hi dediquin recursos públics, si bé assenyalen que l'administració ha de facilitar la inversió i transmetre confiança perquè prosperi el projecte.