Els deures del CB Salou

Si ens basem en la taula classificatòria de l'EBA, el CB Salou no funciona. Si ens centrem en la capacitat de treball i la confiança del grup, la crisi és plenament reversible des d'aquest cap de setmana i a la pista del SESE.

Cap aspecte pren més importància que el resultat final perquè és el que resumeix en dígits el desenllaç d'una setmana de treball. I els números juguen en contra del Salou, amb més derrotes que victòries després de set jornades de l'EBA.

Això sorprèn per la regularitat habitual de l'equip des que va ascendir a la categoria, però no estranya enmig d'una competició en què existeixen poques diferències de nivell entre la majoria de participants. La mala sort també va ser un factor prou important en la derrota contra el Martinenc, fins i tot l'actuació arbitral. En qualsevol cas, cal evitar que això redueixi la confiança del vestidor.

Que la fase regular sigui com les d'abans de la pandèmia, llarga, incrementa el marge de resposta dels salouencs, que no neguen l'existència de facetes del joc millorables, especialment en defensa. Tres de les quatre punxades patides fins ara s'han produït durant els darrers minuts.

El següent compromís del Salou es jugarà dissabte i a la pista del SESE, amb qui empata a la taula, i equip on milita el vallenc Josep Solé.