CB Salou - Martinenc (75-81)

Els de Jesús Muñiz no aixequen cap i signen la quarta ensopegada en set compromisos de Lliga EBA, avui contra un Martinenc que ja va fregar el triomf, al seu dia, a la pista del líder, el CBT. Els detalls acaben decidint jornades com la d'avui i, un altre cop, aquests detalls han decantat la balança en contra dels interessos dels de la capital de la Costa Daurada.

Guanyava el CB Salou quan quedaven menys de cinc minuts per al final (73-72) i després d'una lluita constant, a remolc durant tota la primera meitat, per mantenir-se viu i marcar el ritme des del tercer període. Però dues pilotes perdudes i un parcial de 0-8 han tornat a deixar contra les cordes els locals que, malgrat intentar-ho fins als darrers instants, ja no han disposat de marge de maniobra per capgirar un altre cop el marcador.

Gonzalo Baltà ha estat el màxim anotador local amb 15 punts i seguit dels 13 de Larry Ewulu i els 10 d'Adrià Baiget i Òscar Ngomo. 

Mal començament de temporada dels salouencs, amb més derrotes que victòries (3-4), i que viatjaran dissabte a la pista del SESE (20.15 hores), amb qui empaten a la taula classificatòria de la Lliga EBA.

Parcials: 15-23, 22-19, 24-15 i 14-24. 

Estadística del partit: 

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219355