Calma al CB Salou

Confiança màxima en la plantilla del Club Bàsquet Salou tot i l'inici irregular. La contundent derrota a Castelldefels ha provocat una reacció positiva entre els jugadors i el tècnic, que convida l'equip a reaccionar diumenge.

L'EBA torna a ser llarga i els accidents com el de Castelldefels (100-69), poden succeir. El que ha fet més mal és la proximitat en el temps amb la desfeta en la final de la Lliga Catalana EBA contra el Barça. Dos dies en què el CB Salou no va ser el CB Salou.

Els jugadors ho saben i admeten poder rendir molt millor. I l'entrenador, Jesús Muñiz, no té cap queixa respecte al treball i la unió del vestidor. La resta té solució: recuperar el control dels aspectes bàsics del joc i enfortir-se des de la defensa.

S'han disputat tan sols quatre de les 22 jornades de fase regular previstes i el balanç de 2-2 no té encara prou rellevància en una competició on només el CBT i el mateix Castelldefels, amb un partit menys, continuen invictes. No està de més, però, demanar calma al grup per, literalment, tornar a gaudir cada cap de setmana. Allò que hagi fallat puntualment, se solucionarà perquè, recorda Muñiz, hi ha qualitat, compromís i esforç individual i col·lectiu.

Pendents de Sisco Moreno i Xavi Costa, que no van estar disponibles a Castelldefels, el pròxim compromís del CB Salou canviarà d'horari per adaptar-se al vol de l'Es Castell de les Illes Balears: diumenge a les 12.45 hores.