Alliberat CB Salou

L'estat anímic, en ordre i la situació a la taula classificatòria, gens preocupant després de tres jornades de Lliga EBA i amb dues victòries, l'última d'elles a casa. Guanyar des de la defensa contra el Sant Cugat esborra completament la pàgina grisa de la final de la Lliga Catalana, amb mal rendiment i derrota. Tot i que el CB Salou no oblida, aprèn.

L'exemple, les clares derrotes dels salouencs al Serrallo i l'any del seu debut a la categoria. Allò va ser un avís: per disposar del respecte del rival calia completar un pas més. I és just el que continua buscant Jesús Muñiz, avançar més pantalles perquè l'equip sigui competitiu, regular i solvent.

Prova de foc la de Castelldefels, que fa 15 dies va desfer-se del CB Valls i que va descansar la jornada anterior. És tot un fidel de la part capdavantera de l'EBA i es manté invicte amb dues victòries

El cos tècnic treu fusta als mals percentatges de tres del dia anterior perquè creu que és qüestió de temps millorar-los, que la selecció de tir va ser encertada i que l'ordre defensiu no va trontollar després dels errors. El Castelldefels-CB Salou començarà diumenge a les 18.15 hores i Xavi Costa és dubte per les molèsties als isquiotibials que li van impedir jugar contra el Sant Cugat.