El CB Salou aparca la Lliga Catalana per guanyar a Barberà

La final de la Lliga Catalana EBA no despistarà el CB Salou de cara a dissabte i a la pista d'un Barberà que, de la mateixa manera que els salouencs, va perdre en la jornada inaugural de l'EBA.

La millor manera de preparar la final de dimarts contra el Barça B a la Lliga Catalana és guanyant i convencent contra el Barberà i com a visitant. L'EBA no va començar positivament per al Club Bàsquet Salou, que va caure a casa contra un notable El Olivar de Saragossa.

Això, però, no es tracta ni san sols d'un accident sinó de la prova de la igualtat existent a una categoria en què el llistat de favorits va molt més enllà dels tres representants del Camp de Tarragona.

Va ser tan convincent l'estiu dels de Jesús Muñiz que agrada situar el llistó ben amunt per exigir tant com sigui possible a la plantilla que, en qualsevol cas, accepta de gust la responsabilitat d'intentar convertir-se en un dels millors equips de la temporada. I abans de la Lliga Catalana de dimarts, és el torn d'un Barberà sense opcions de triomf,  la setmana passada, al Joana Ballart de Valls.

Un CB Salou que arriba sense lesionats al partit d'aquest dissabte a les 18 hores.