La Generalitat adjudica la canalització del barranc de Barenys

El Govern ha adjudicat les obres de canalització del barranc de Barenys que ha d'acabar amb les inundacions del barri de la Salut de Salou. Les obres podrien començar a finals d'any o inicis del vinent i estarà completada de cara al 2023L'administració catalana ha atorgat el contracte de les obres a dues empreses per un valor total d'adjudicació de 9,2 milions d'euros amb IVA i tindran un termini d'execució d'un any i mig.

Les actuacions es divideixen en dos lots. El primer fa referència al tram des de la via del tren fins a la platja. En aquesta zona s'hi instal·laran quatre nous calaixos prefabricats, juntament amb el que ja existeix, i s'urbanitzarà la superfície creada al carrer Barenys. Probablement, sigui el primer àmbit on es començarà a treballar.

Reunió l'1 de desembre

L'altra part de les obres se se situa més amunt del ferrocarril. Serà l'arranjament a cel obert des del Vial de Cavet i fins a les vies. L'Ajuntament de Salou coneixerà el calendari de les actuacions l'1 de desembre en una reunió conjunta amb les empreses que han guanyat el concurs.

Quan finalitzin les intervencions, el municipi hauria de deixar enrere les recurrents inundacions que es produeixen en aquest punt cada vegada que plou amb intensitat.