CB Salou - El Olivar (78-83)

El CB Salou obre amb derrota la nova temporada de Lliga EBA, sorprés davant el talentós i impetuós El Olivar, conjunt vinculat del Saragossa de Lliga ACB. Es trenca així la bona dinàmica de resultats de la Lliga Catalana i que possibilitarà que els de Jesús Muñiz disputin la final del 12 d'octubre contra el Barça B i al seu mateix pavelló.

Des del començament ha quedat clar que El Olivar no venia de passeig a la capital de la Costa Daurada; descarat en atac, ha marxat al descans amb empat en el marcador tot i els 44 punts, també, del CB Salou. La tònica del tercer període ha estat la mateixa, però amb un marge de quatre punts per als locals de cara a l'últim quart.

A partir d'aquí, la truita s'ha capgirat completament i El Olivar s'ha situat per davant definitivament a manca de menys de tres minuts contra un CB Salou que tan sols ha sumat 9 punts els darrers 10 minuts de joc.

El CB Salou ha disposat d'opcions d'emportar-se finalment la victòria des de la línia de tres i quan quedaven 52 segons. Més enllà d'això, ha estat ja una lenta agonia fins al triomf dels saragossans, que impedeixen allargar així l'estat de gràcia del CB Salou durant la pretemporada.

L'home més destacat dels grocs, CJ Barksdale, amb 21 punts i 7 rebots. Pel cantó aragonès sis jugadors han aconseguit dobles dígits anotadors. Una ensopegada per començar la llarga Lliga EBA, que recupera un format similar al previ a la pandèmia i que incrementa així el marge per a l'error de tots els participants. El primer desplaçament del CB Salou es produirà la setmana que ve a la pista del Barberà, que va perdre clarament contra el CB Valls. 

Parcials: 24-20, 20-24, 25-21 i 9-18. 

Estadística del partit: 

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219319