El Salou FS vol estrenar-se bé a Tercera davant la seva afició

Primer partit del Salou FS després de l'adéu a la Segona B. El rival, un habitual del passat, el Penya Esplugues, en el debut de Manel Hidalgo com a màxim responsable dels de la capital de la Costa Daurada.

Jugar a casa ha de ser el factor desequilibrant de la Tercera Divisió, especialment a Salou i davant una de les aficions més nombroses i intenses de tot Catalunya. El Salou Futbol Sala es posa en marxa contra el Penya Esplugues, que també acaba de perdre la categoria. Dia especial per a la plantilla, renovada respecte a l'anterior, i per al tècnic, que per primer cop gaudirà del seu pavelló com a entrenador principal del sènior.

Sempre és difícil conèixer el rerefons dels adversaris durant els compassos inicials de la temporada perquè no existeixen vídeos previs. En qualsevol cas, salouencs i Penya Esplugues es coneixen d'altres projectes en què compartien l'objectiu de la permanència a la Segona B.

Sense fites a llarg termini més enllà de sumar punts regularment per evitar qualsevol mena de perill a la zona baixa, el Salou Futbol Sala iniciarà el camí a Tercera diumenge a les 12 hores. Èric i Toni són baixa segura per lesió.