El millor Challenge Salou de la història

El Challenge Salou torna amb energies renovades després de l'obligat "stop and go" del curs anterior. Amb totes les mesures COVID necessàries per evitar ensurts, més de 700 persones de 35 països diferents afrontaran 1.900 metres nedant, entre 30 i 90 quilòmetres en bicicleta i de 5 a 21 quilòmetres de cursa a peu en funció de les diverses modalitats, una d'elles per equips.

Les limitacions per la crisi sanitària impedeixen assolir xifres participatives d'anys anteriors, però mai s'havia assolit un llistat de participants de tant nivell en general, 12 d'ells entre els 30 més destacats del planeta, un increment del potencial especialment important entre les dones inscrites.

L'objectiu de la cursa no és tan sols situar en el mapa esportiu internacional Salou, també obrir una finestra familiar amb un reguitzell d'activitats que s'allargaran durant tot el cap de setmana i en què destaca la Breakfast Run i el Junior Challenge de dissabte.

Puntuable per a la lliga internacional, el Challenge repartirà 25.000 euros en premis i podrà seguir-se per primer cop en directe, via streaming. Fora de la temporada alta de l'estiu, un impacte turístic que superarà el milió d'euros.

Per primer cop, el Challenge formarà part també del calendari espanyol, inclourà una moto mèdica dins la cursa. Amb diverses iniciatives solidàries per recaptar fons per als infants i per als més necessitats, Salou comptarà amb el suport de centenars de tècnics i voluntaris, molts d'ells provinents del Triatló Club Salou Costa Daurada i el Nàutic Salou. La prova s'iniciarà diumenge a les 8 del matí des de la platja de Llevant.