CB Salou - Igualada (71-55)

El CB Salou disputarà aquest diumenge la semifinal de la Lliga Catalana EBA, també a casa, després d'imposar-se a l'Igualada en el partit de quarts de final. Els de Jesús Muñiz han dominat els quatre períodes, tot i que el duel no s'ha decantat de manera clara fins als darrers 10 minuts. 

Un triomf que reflecteix la feina òptima del conjunt salouenc contra un dels rivals més durs de la Lliga EBA, el de l'Anoia, i que enguany no compartirà lligueta amb els clubs del Camp de Tarragona. Larry Ewulu i Artur Alaminos han assolit dobles dígits en una tarda en què el cos tècnic ha repartit minuts per arribar en les millors condicions a l'estrena de l'EBA, la setmana vinent, de nou al Salou Centre i contra l'Olivar 

Sense el base Adrià Baiget per molèsties, el júnior de segon any, Raül Neila, ha acumulat una nova estona a pista, tal com ja va fer en la fase de grups contra CB Valls i CBT. Ha estat el dia, per cert, de la tornada de Xavi Costa. L'interior suma tres setmanes de treball amb l'equip després de fer marxa enrere de la seva retirada i avui ja ha pogut competir amb la resta de companys. 

La semifinal es disputarà aquest diumenge, també a Salou (18.15 hores); el rival serà el filial del Joventut, que s'ha imposat al Bisbal Bàsquet per 30 punts. Qui guanyi es classificarà per al partit pel títol, sense seu definida, i que es jugarà el 12 d'octubre, un dimarts festiu.

Parcials: 17-16, 15-11, 20-17 i 19-11

Estadística del partit:

https://www.basquetcatala.cat/directe/2021/21379