Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Els joves integrants de la JONC es fornem a Salou

Aquesta setmana el Teatre Auditori de Salou s’ha convertit en la sala de màquines de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. Ha estat el punt escollit per la JONC per preparar els propers espectacles de la orquestra. Són dies d’assajos, alguns d’oberts, i també de concerts al mateix TAS que regala l’estada dels prop de 200 músics que composen les formacions de joves talents de la JONC.

)Mentre a una sala l’orquestra titular s’endinsa en els temes que dibuixen un espectacle d’esperança, Hope, en col·laboració amb Projecte Home, els alevins de la JONC també treballen una proposta que s’estrenarà el 27 de gener a Barcelona, però de la qual se’n podrà veure un tast la vigília de Reis a la residència d’avis de Salou. Un espectacle ambiciós amb temes de Bethoven, Stravinski i Toldrà entre altres.Les orquestres de la JONC s’abasteixen de talents joves escollits a través d’audicions anuals que cada any compten amb la participació d’una mitjana de 700 aspirants.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ