Preparats per competir

Mantenir l'actual línia de treball és la millor assegurança de vida a Tercera per al Salou FS, que suma ja quatre setmanes de pretemporada a les ordres d'un novell a la banqueta, Manel Hidalgo. Set jugadors ja hi eren l'any anterior, pugen cinc efectius del filial i dos ho fan des de la base. A més, ha tornat Emilio, un habitual absent la campanya passada.

I, ara per ara, la maquinària funciona bastant bé en el dia a dia i durant els caps de setmana amb dues victòries i dues derrotes. Això sí, aquests dos amistosos van ser contra rivals de la Segona B, l'antiga categoria salouenca, acabat de descendir.

Toni és baixa de llarga durada i alguns noms arrosseguen molèsties sense gravetat. Aquí tot es cuina a foc lent per aclimatar l'equip al nou entrenador i el mateix tècnic al projecte. Potser ara el més important és tan sols, i no és poc, recuperar la inèrcia guanyadora impossible d'aconseguir els últims temps a la categoria de bronze.

Els de la capital de la Costa Daurada rebran aquest dissabte la visita del Pallejà, club també recentment baixat. La Tercera Divisió arrencarà el 3 d'octubre, a Salou i contra el Penya Esplugues