Més carrils bici a Salou

L'Ajuntament de Salou ha obert la licitació de les obres de millora dels carrils bici dels passeigs Jaume I i Miramar. A més, els treballs serviran per implantar-ne de nous a l'avinguda Pere Molas i als carrers del Terrer i Casp.

Així doncs, les rutes ciclistes del municipi connectaran amb Vila-seca per l'avinguda Pere Molas i també amb Cambrils, gràcies a les obres que s'estan acabant al vial de Cavet. Un cop finalitzades, Salou comptarà amb més de 40 kilòmetres d'itinerari per on podran circular bicicletes. Una vintena d'aquests seran de carrils bici.

Bici salou

Els nous i millorats carrils bici estaran asfaltats de color vermell per tal que no hi hagi confusions entre els ciclistes i vianants. També es reforçaran els elements de senyalització. El projecte s'inclou dins del Pla de Mobilitat Sostenible de Salou.

Les obres tindran una durada de quatre mesos i es preveu que estiguin acabades abans de la pròxima temporada turística. El pressupost ascendirà fins als 300.000 euros i les empreses tenen temps per presentar-se a la licitació fins al 30 de setembre.